| Mail: info@wrcmanagement.esRocafort de Vallbona acollirà de nou el Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra amb el 6è Ral·li Rocafort de Vallbona.

Desprès de 20 anys de la seva primera edició retorna al calendari el Ral·li Rocafort de Vallbona. Els propers dies 2 i 3 de març, la petita població de Rocafort de Vallbona tornarà a acollir una prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra després de l'èxit assolit en les passades edicións.

En els propers dies anirem actualitzant la informació sobre la prova que ja podeu trobar a l'apartat "6è RAL·LI ROCAFORT" d'aquesta web que us adreçarà a la web de la prova amb tota la informació.

Pel que fa a la Premsa, cal recordar que en aplicació dels reglaments pertinents sobre això, els drets d'imatge i difusió d'aquest esdeveniment són propietat de WRC Management amb el consentiment de la FCA, que és que posseeixen el poder esportiu sobre els Campionats per als quals puntua aquesta prova.

Per tant, en compliment de les normatives aplicables corresponents, a la dreta d'aquesta pàgina podreu trobar i descarregar aquestes normatives i les sol·licituds d'acreditació, tant les permanents com l'específica per a aquesta prova, aquesta darrera per a TOTS els mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals que vulguin difondre qualsevol tipus d'informació de la prova i que haurà de ser remesa amb l'anterioritat suficient perquè el Departament de premsa la pugui tramitar.

Hem de posar èmfasi en el fet que qualsevol publicació referent a aquesta prova, tant escrita com audiovisual, ha de comptar amb la preceptiva acceptació i coneixement del Comitè Organitzador.

Per a tots els nostres companys dels mitjans gràfics, us recomanem visioneu aquest vídeo realitzat per a la seguretat de tots:

RECOMANACIONS SEGURETAT FIA

VIDEO SEGURETAT PREMSA

 
NewsLetter Sign Up !

Please enter your Email and Name to join.

Digital Newsletter

To unsubsribe please click here ».